GRILLA KITCHEN KAREL DOORMANSTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 347 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grilla Kitchen Karel Doormanstraat. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 19:55 Alles is vers en de porties zijn voldoende. Gemengde salade is erg misleidend, het is alleen 1 type blaadjes sla. Sorry dat is geen salade. Extra betaalde toppings ook niet geleverd. Het is vrij duur allemaal en dan krijg je niet waar je voor betaald
28 nov 2022 om 23:42 amazing food!!
23 nov 2022 om 21:05 Hele vriendelijke mensen. Fijn geholpen door een medewerker. Ik mocht last minute een topping wijzigen. Heerlijk gegeten, de spruitjes zijn nieuw op de kaart. Alles was erg vers. Grote porties. Ik kom zeker weer een keer afhalen of bij jullie eten.
21 nov 2022 om 11:14 They made a mistake with my order
5 nov 2022 om 0:52 Meer dan genoeg en zo lekker! Ook leuk om eens af te gaan halen ipv bezorgen, hippe zaak!
31 okt 2022 om 14:29 Always good!
22 okt 2022 om 21:43 Super good food, arrived absolutely warm. Tasty sesame sauce!
10 okt 2022 om 15:49 Amazing food with the best customer service I have seen in my life. A sweet and personal note on top of the tasty food that made me smile. Thank you!
7 okt 2022 om 21:37 Wij moesten 2uur wachten om te eten. Maar eten zoals altijd heerlijke.
4 okt 2022 om 18:42 Eten was lekker en veel.