GRILLA KITCHEN KAREL DOORMANSTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 516 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grilla Kitchen Karel Doormanstraat. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 17:12 Eten was heerlijk zoals altijd. Je wacht wel eventjes, maar het is het zeker waard.
10 jun 2024 om 7:32 Great delicious and pure food
8 jun 2024 om 15:53 Heerlijk en top bezorging
7 jun 2024 om 14:53 Heel lekker!! En gedond en fresh
21 mei 2024 om 20:45 Was weer erg lekker
14 mei 2024 om 17:08 Het eten heeft mijn dag beter gemaakt. Thank you
6 mei 2024 om 19:24 Eten zoals altijd heerlijk! Ik snap alleen niet waarom er bij afhalen een afhaaltijd van 60 min wordt gegeven. Nu al een paar keer meegemaakt. Terwijl als je langsgaat en daar bestelt je het binnen 10 minuten hebt. Is dit een standaard instelling?
1 mei 2024 om 17:04 Super lekkere avocado flat-bread genomen. De salsa van de nacho’s was een tegenvaller.
30 apr 2024 om 10:54 Had de Ribeye bulgogi flatbread en Caveman x Thuisbezorgd Special en was echt heerlijk, vers brood.
12 apr 2024 om 14:13 Grilla Kitchen never disappoints! Good flavours and very fresh!
4 apr 2024 om 7:51 Er zat veel te veel saus op, waardoor je de Bulgogi niet proefde. Daarnaast was het eten koud. Gewoon niet echt lekker, maar wel duur.
1 apr 2024 om 20:58 Duurde mega lang, terwijl dat niet werd aangegeven van te voren. Eten was lauw tegen het koude aan. Jammer had hoge verwachtingen voor die prijs