GRILLA KITCHEN KAREL DOORMANSTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 493 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grilla Kitchen Karel Doormanstraat. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 7:33 Rice was not well cooked this time. Ingredients of the burito was not correct. Normally we enjoy meals from Grilla but this time it went a bit wrong.
19 feb 2024 om 16:28 Zeer snel bezorgd en je proeft altijd de versheid van de ingredienten!
15 feb 2024 om 20:49 Mijn vaste spot wanneer ik geen zin heb om te koken. Always perfect!
2 feb 2024 om 18:59 Delicious and healthy! And the vegan ice cream was to die for. Will definitely order again!
26 jan 2024 om 13:23 Het was heerlijk!
10 jan 2024 om 19:48 Lang wachten, eten helaas koud. Jammer!
7 jan 2024 om 14:07 The smallest package is already huge and it is delicious! Great choice for everyone.
4 jan 2024 om 10:08 The food is so delicious! All the ingredients are in total harmony and I have experienced the ultimate taste bud explosion. Will definitely order again
19 dec 2023 om 19:32 Prima, heerlijk maar er had iets meer kip in de burrito gemogen.
8 dec 2023 om 18:33 Mijn vaste spot als ik op de vrijdag geen zin heb om te koken. Zo kan ik toch mijn gezonde eet schema blijven behouden, heerlijk!
29 nov 2023 om 11:20 Ik vind het zo lekker! Sinds ik het heb ontdekt kan ik er geen genoeg van krijgen! Mijn tip is de kip, heel fijn dat jullie gezond eten bieden!
26 nov 2023 om 22:15 Voor het eerst hier besteld. Fijn dat er een tent is waar je gezond EN lekker kan bestellen in Rotterdam.