GRILLA KITCHEN KAREL DOORMANSTRAAT

GRILLA KITCHEN KAREL DOORMANSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 309 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grilla Kitchen Karel Doormanstraat. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 20:35 Prijs kwaliteit verhouding klopte niet. De zalm was niet gegrild het was niet te eten. Jammer dit was onze eerste keer en waarschijnlijk ook de laatste. Bezorgen duurde een uur.
27 jul 2022 om 0:32 Het was weer fantastisch zoals altijd, ik kan echt een hele fles sesam dressing opdrinken! Zo lekker! Mijn vriendin nam dit keer de burrito met gele rijst, kip en gegrilde groentes, nog nooit heb ik zo’n smaak explosie gehad van een burrito!
26 jul 2022 om 21:43 Mijn nieuwe go-to. Eindelijk ergens waar je gewoon goed rijst krijgt en behoorlijke groenten. Helaas van de bezorgtijd, daar is nog wel in te winnen.
26 jul 2022 om 1:11 Grilla is onze favoriet als we lekker EN gezond willen eten. Wij nemen altijd de kip en zalm. Heel leuk die persoonlijke kaartjes erbij en dit keer kregen we ook een gratis drankje bij de bestelling :) Helemaal fan van jullie!!
24 jul 2022 om 12:54 Kwaliteit/ prijsverhouding is niet in balans. Een heel klein zalmmootje. Zoete aardappel kapot gekookt. Kurkuma rijst hard. Brocolli hard en een oude smaak. En voor zo’n ‘maaltijd’ €15,50 vragen..
23 jul 2022 om 22:14 Eten is altijd goed!
13 jul 2022 om 21:21 Heerlijk, gezond en goede porties!
12 jul 2022 om 19:23 Altijd heerlijk en gezond, ben gek op de kip dus deze weer besteld, helaas was de truffel saus op, maar werd netjes gebeld en kreeg zelfs een flesje drinken erbij om het goed te maken. Goed eten en goede service. Ik ben super tevreden!
9 jul 2022 om 12:23 Normaal heel tevreden over Grilla, we bestellen daar ook bijna wekelijks. Deze keer waren de burrito's niet evenredig gevuld, met alle rijst, groente en vlees bij elkaar.
7 jul 2022 om 19:31 Erg lekker! Grote portie
2 jul 2022 om 12:19 Altijd lekker! Bezorgtijd was langer dan normaal vanwege de vrijdagavond en daar heb ik rekening mee gehouden.
25 jun 2022 om 16:17 Heerlijke burrito’s!